Restaurace

Restaurace našeho Hotelu Sirákov nabízí hostům velmi příjemné a současně stylové posezení. Prostory jsou zařízeny vkusně s ohledem na lokalitu hotelu a jeho okolí. Pro hosty jsou připraveny i dva salónky, které jsou vhodné k pořádání soukromých akcí.

 

V letním období je v provozu také venkovní zahrádka, na níž je možné na základě předchozí domluvy grilovat – není problém, aby naši kuchaři naložili maso dle vašich požadavků, případně se můžete nechat překvapit našimi recepty a vychutnat si skvělé uzené maso nebo vynikající klobásky.

 

Domácí udírna, kterou provozujeme, funguje celoročně. Pro pořádání akci zajistíme kdykoli vyuzení masa, ryb ale také zeleniny nebo naší speciality – hlívy ústřičné.

 

Naše restaurace se pyšní širokou nabídkou skvělých pokrmů a mnoha specialit. Při vaření si zakládáme na výhradním používání kvalitních surovin. Jídelníček upravujeme i vzhledem k aktuální roční době a sezonním potravinám a plodinám.

Standardní součástí jídelního lístku jsou vynikající předkrmy, poctivé domácí polévky, několik variant je na výběr i z hotového jídla pro denní nabídku. Oblíbená jsou hlavní jídla, při jejichž přípravě využíváme krajových receptů a vaříme přednostně z místních surovin.

 

Vyhlášenou specialitou kuchyně hotelu Sirákov jsou delikatesy z hlívy ústřičné. Hlíva ústřičná – to je historie, současnost a budoucnost sirákovské kuchyně, jejímž základním kamenem je právě chuťově originální a ve všech směrech zdraví prospěšná houba. Pro naši kuchyni máme svého ověřeného a kvalitního dodavatele.

 

Kromě skvělých pokrmů je pro naše zákazníky připravena i široká nabídka nápojů. Vzhledem k poloze hotelu Sirákov myslíme také na řidiče a další návštěvníky, kteří dávají přednost nealkoholickému pití – na baru je vždy připraven skvělý chlazený a alkoholu prostý točený LOBKOWICZ.