Výborná restaurace v čele se specialitami z Hlívy ústřičné. Hlíva ústřičná – to je historie, současnost a budoucnost vyhlášené sirákovské kuchyně, jejíž základním kamenem je právě tato chuťově originální a ve všech směrech zdraví prospěšná houba – Hlíva ústřičná.
Novodobá historie této pochoutky nastoupila se změnou majitele v roce 1996, kdy se tato chutná a zdravá houba Hlíva ústřičná vrátila do naší kuchyně. To se nám po zdolání peripetií s nalezením stálého a kvalitního dodavatele zdařilo. Do dnešních dnů tuto zdravou houbu dodává Pěstírna hub Blatnička s.r.o. – pana Roberta Mičulky.
Proč Hlíva ústřičná?
přípravy pokrmů, pochutin, specialit a salátů.
Hlíva ústřičná je v naší kuchyni připravována jako samostatné pokrmy, součást receptur mnoha pokrmů teplých i studených, což celkově přispívá jedinečnosti a originalitě místní restaurace.